MOS is voor mij bijna “ het mooiste wat er is “ in de natuur direct om me heen . Wandelend door een bos is dát wat mijn grootste aandacht trekt . Boomstammen , stenen , zomaar op de grond vind ik zó prachtig ! De kleuren , de structuur etc etc In deze groep laat ik Bemiste Stenen zien Boomstammen “ bekleed “ met mos . Ik raap stukken schors op , verbind ze op mijn eigen manier en in ieder Beeld is ruimte om iets te bewaren wat je dierbaar is !!!

uit 2019 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Liefdevolle Herinneringen

2022

Een uniek gemaakt Beeld om je dierbare Herinneringen in te bewaren. Herinneringen aan een mooie relatie die je nu ervaart, het kan ook een kleine tastbare herinnering zijn aan een geliefd persoon die is overleden. De Herinneringsbeelden worden dus ook wel gebruikt als Urn ( er is een kleine zijden zakje toegevoegd om evt. as in te doen) een uniek kunstwerk, wat een mooi plekje verdient- zowel binnen als buiten ( voor buiten kan het in een Buitenhuisje geplaatst worden waardoor het bestand is tegen wind en regen )   Weer geïnspireerd door de kracht en pracht van de natuur en mn door Rotsen , Bergen , Stenen .. de geheimzinnigheid Soms door de spelonken , plekjes waar men zich kan verstoppen/geborgenheid kan vinden ....

….n dierbare plek voor jou …

2022

Ook met  het maken van dit kleine  unieke Herinneringsbeeld  heb ik me laten inspireren door de natuur ... stenen..zand ..rotsen ... zeewier .. en n beeld laten ontstaan wat tevens  ruimte biedt om een dierbare herinnering te bewaren.  ( bovenstaande foto geeft n idee over de ruimte binnenin )

…om nooit te vergeten …

2022

Een uniek gemaakt Beeld om je dierbare Herinneringen in te bewaren. Herinneringen aan een mooie relatie die je nu ervaart, het kan ook een kleine tastbare herinnering zijn aan een geliefd persoon die is overleden. De Herinneringsbeelden worden dus ook wel gebruikt als Urn ( er is een klein zijden zakje toegevoegd om evt. as in te doen) een uniek kunstwerk, wat een mooi plekje verdient- zowel binnen als buiten ( voor buiten kan het in een Buitenhuisje geplaatst worden waardoor het bestand is tegen wind en regen ) Me laten inspireren door de natuur ... Rotsen ...Gebergten... Steen ..Aardekleuren .Vergankelijkheid en de kracht van overeind blijven.  

..bijzonder plekje..

2021

Uniek gemaakte Herinneringsbeeld/Urn Ik zie het als een gedenk-STEEN  op een natuurplekje  met ruimte om AS en/of  een dierbare herinnering in te bewaren.. ik hou van rode aarde ,  stenen /rotsen en van  MOS ... De kracht van de natuur . De schoonheid  ervan . Die liefde is terug te zien in veel van mijn Urnen ...  ( bovenstaande. Foto om n idee te krijgen van de ruimte waarin je de herinnering kan bewaren)

..Dierbare Herinneringen..

2021

MOS ...Boomschorsen..ik vind ze zo mooi!! en wil ze ook heel graag verwerken in mijn Urnen / mijn Herinneringsbeelden . Ook dit is weer een Beeld waarbij je niet snel denkt aan een Urn. En dat is ook mijn bedoeling.  De associatie met de natuur , de vergankelijkheid EN de schoonheid daarvan ; dát is wat ik graag wil benadrukken met mijn Herinneringsbeelden. In het beeld is ruimte om zowel as  of iets anders tastbaars te bewaren, wat je dierbaar is . 

Een Steen Met Herinneringen

2021

Deze uniek gemaakte Urn ... een steen  bedekt met MOS , waarin ruimte is voor AS en/of  dierbare Herinneringen 

..n bijzonder plekje voor jou..

2021

Geïnspireerd door rotsen /stenen .. de kracht die er van uit gaat/ de geborgenheid die ik kan voelen als ik tussen rotsen loop...  dit uniek gemaakte Herinneringsbeeld  heeft een ruimte waarin iets bewaard kan worden wat je dierbaar is ....  

..altijd in mijn hart..

2019

..altijd in mijn hart..  met de kracht van binnenuit ..blijft er een gevoel van verbondenheid..  een herinneringsbeeld waarmee ik dit wil symboliseren . dit beeld heeft geen extra ruimte voor een kleine tastbare herinnering.

..klein plekje -- GROOT GEVOEL VAN VERBONDENHEID --

2019

met dit Herinneringsbeeld wil ik de kracht uitdrukken, die er binnenuit kan zijn, om een dierbare verbondenheid vast te houden, als troost..steun. .( heeft geen extra ruimte om n kleine tastbare herinnering in te bewaren) 

..een Steen met Herinneringen

2021

Hier heb ik een Bemoste Steen gemaakt op een kleine boomstam. 
De steen (keramiek en gemengde techniek) kan dus geopend worden en heeft ruimte om een dierbare herinnering te bewaren . ( as en/of iets anders )  

ALTIJD IN MIJN HART

2021

dit HERINNERINGSBEELD is geinspireerd op vergankelijkheid in de natuur. ".bemoste-stenen".. , ze raken me...Ze vertederen me...ik wil ze aanraken..vasthouden...In dit Herinneringsbeeld is ruimte om dierbare herinneringen te bewaren.. . en daar kan iedereen zelf een invulling aan geven .  in een BUITENHUISJE is het Herinneringsbeeld bestand tegen regen en wind en kost het samen €450  

DICHTBIJ..

2022

een nieuw HERINNERINGSBEELD / HERDENKINGSBEELD dat in een BUITENHUISJE ook buiten geplaatst kan worden, waardoor t bestand is tegen regen....samen kost het dan €450

LIEFDEVOL BEWAARD

2021

Een Keramisch Beeld om dierbare Herinneringen in te bewaren . Herinneringen aan een mooie relatie die je nu ervaart , het kan ook een tastbare herinnering zijn aan een geliefd persoon die is overleden. De Herinneringsbeelden worden ook gebruikt als Urn( er is een klein zijden zakje toegevoegd om evt as in te doen ). Een uniek kunstwerk, wat een mooi plekje verdient - zowel binnen als buiten ( voor buiten  kan het in een Buitenhuisje geplaatst worden waardoor het bestand is tegen regen en wind.