keramische beelden , die geplaatst kunnen worden op een console waarin ruimte is voor as en/of dierbare herinneringen

uit 2016 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Liefdevolle Herinneringen

2021

  Een uniek gemaakt Beeld om je dierbare Herinneringen in te bewaren. Herinneringen aan een mooie relatie die je nu ervaart, het kan ook een kleine tastbare herinnering zijn aan een geliefd persoon die is overleden. De Herinneringsbeelden worden dus ook wel gebruikt als Urn ( er is een kleine zijden zakje toegevoegd om evt. as in te doen) een uniek kunstwerk, wat een mooi plekje verdient- zowel binnen als buiten ( voor buiten kan het in een Buitenhuisje geplaatst worden waardoor het bestand is tegen wind en regen )   Weer geïnspireerd door de kracht en pracht van de natuur en mn door Rotsen , Bergen , Stenen .. de geheimzinnigheid Soms door de spelonken , plekjes waar men zich kan verstoppen/geborgenheid kan vinden ....

…om nooit te vergeten …

2021

  Een uniek gemaakt Beeld om je dierbare Herinneringen in te bewaren. Herinneringen aan een mooie relatie die je nu ervaart, het kan ook een kleine tastbare herinnering zijn aan een geliefd persoon die is overleden. De Herinneringsbeelden worden dus ook wel gebruikt als Urn ( er is een klein zijden zakje toegevoegd om evt. as in te doen) een uniek kunstwerk, wat een mooi plekje verdient- zowel binnen als buiten ( voor buiten kan het in een Buitenhuisje geplaatst worden waardoor het bestand is tegen wind en regen ) Me laten inspireren door de natuur ... Rotsen ...Gebergten... Steen ..Aardekleuren .Vergankelijkheid en de kracht van overeind blijven.  

..altijd in mijn hart..

2019

..altijd in mijn hart..  met de kracht van binnenuit ..blijft er een gevoel van verbondenheid..  een herinneringsbeeld waarmee ik dit wil symboliseren . dit beeld heeft geen extra ruimte voor een kleine tastbare herinnering.

..een gevoel van SAMEN-ZIJN...

2019

Een keramisch HERINNERINGSBEELD   op een console geplaatst waarin  o.a.  as of kleine tastbare herinneringen bewaard kunnen worden .

Een Gevoel van SamenZijn

2019

  Liefdevol-Herinneren  een beeld  (beide kanten verschillend wb beeld) staat op een kleine console die tevens ruimte biedt voor n kleine herinnering.

..En de Liefde Blijft..

2019

Een keramischHERINNERINGSBEELD   op een console geplaatst waarin  o.a.  as of kleine tastbare herinneringen bewaard kunnen worden .

..klein plekje -- GROOT GEVOEL VAN VERBONDENHEID --

2019

met dit Herinneringsbeeld wil ik de kracht uitdrukken, die er binnenuit kan zijn, om een dierbare verbondenheid vast te houden, als troost..steun. .( heeft geen extra ruimte om n kleine tastbare herinnering in te bewaren) 

...Altijd-in-mijn-hart..

2018

​Bij dit herinneringsbeeld heb ik me  laten insprireren door  wat ik om me heen ervaar. mensen--samenzijn --dagelijks leven -- relaties --liefde --verbondenheid. dit Herinneringsbeeld is op een kleine console geplaatst waarin ruimte is om kleine dierbare herinneringen te bewaren. )voor evt as ,wordt er een kleine zijden zakje bijgeleverd)        

SAMEN-VERDER

2016

me laten inspireren door wat ik om me heen zie/ervaar.....mensen ..alleen ...mensen samen..elkaar vasthoudend..verbondenheid zoekend...intimiteit..herinneringen vasthouden..